Hent selv din brugte bil - Vi laver beregning

Importer din egen bil fra Tyskland og få den indregistreret med det samme!

Automentor Danmark ApS hjælper dig til at gøre importen af din bil gennemskuelig og tryg. Vi giver dig ro i sindet med en bindende forhåndsvurdering af bilafgiften, så du ved, hvad bilen ender med at koste, inden du køber den ind. Hvis du ønsker det, tager vi os af kontakten til sælger og indhenter data på bilen, indleder prisforhandlingen og reserverer bilen til dig. Vi kan også udstyre dig med tyske prøveplader, som du må køre med i det meste af Europa og også i Danmark.

 

Beregning af bilafgift før køb

Automentor Danmark ApS er registreret selvanmelder hos Skat og beregner og fastsætter selv afgiften på de biler, vi importerer. Ordningen indebærer, at vi hæfter overfor Skat i forhold til de værdifastsættelser, vi udfører. Derfor får du som kunde en fast pris med det samme og risikerer dermed ikke nogen efterregning fra Skat, som man kender det fra tidligere. Skulle der komme en efterregulering, er det vores ansvar. Ønsker du en forhåndsvurdering, køber du den i vores webshop.

 

Assistance til køb

Foretrækker du at have professionelle bilfolk med på sidelinien, kan vi fortage den indledende kontakt til sælger, hvor vi spørger til bilens data og historie. Med det oplyste indhenter vi så meget information omkring bilen, vi kan, så du får et tydeligt billede af, hvilken bil du er ved at købe. Via stelnummeret kan vi se, hvordan bilen er konfigureret fra fabrikken, og er det muligt, indhenter vi bekræftelse på bilens servicehistorik. Vi indleder prisforhandling med sælger og aftaler en tid, hvor du kan komme og besigtige bilen. Vi gennemgår slutseddelen for dig, inden du skriver under, så du ikke mister dine rettigheder. Servicen gælder for én bil og koster kr. 1.995,- inkl. moms, og du køber den i vores webshop.

 

Når du kommer hjem med bilen – indregistrering uden ventetid

Når du har købt din bil og er kommet godt til Danmark, skal du have bilen synet og indregistreret. Du er velkommen hos os i Padborg, eller du kan køre til en hvilken som helst synshal i Danmark. Få at få bilen endeligt registreret, skal du have indbetalt registreringsafgiften til os. Afgiften kan kun betales med en bankoverførsel eller bankudskrevet check, og betalingen skal stå på vores konto, den dag du vil have bilen indregistreret. Servicen koster kr. 1.995,- inkl. moms og inkluderer en bindende forhåndsvurdering.

 

Garanti på den brugte bil

Automentor Danmark ApS e.K. i Tyskland samarbejder med store garantiselskaber i Tyskland og kan tilbyde dig en prisbillig basisgaranti på motor og gearkasse eller en omfattende komfortgaranti, der dækker langt ud over sædvanlige garantier. Garantierne gælder fra 12 – 36 mdr. Selvom du har handlet privat, eller du har handlet hos en forhandler, der ikke vil give garanti, kan du hos os få den tryghed, du har brug for. Vi kræver dog, at bilen besigtiges af udvalgte synhaller, der skal godkende bilens tekniske stand, inden vi udsteder garantien. Bilen skal være under 10 år og have kørt mindre end 130.000 km. Pt. kan du få bilen gennemgået i Padborg, Kolding og København. Kontakt os for nærmere information om bl.a. beregning af bilafgift.

Kontakt Automentor Danmark ApS

Automentor Danmark ApS
Plantagevej 8a
6330 Padborg

 

Tlf: 36 98 05 20
E-mail: info@automentor.dk

 

CVR: 33884486

Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 10-17

Fredag kl. 10-16

 
 
Import af bil fra Tyskland