Bindende forhåndsvurdering af registreringsafgift

Som registreret selvanmelder og nummerpladeoperatør hos SKAT beregner og fastsætter vi selv registreringsafgift på importerede biler. Vi betjener dig omgående, så du ikke skal bag i køen og vente på en langsommelig behandling hos SKAT.


Vi tilbyder dig en bindende forhåndsvurdering, så du ikke risikerer at importere en bil, der viser sig at blive dyrere i afgift end forventet. Vores bindende vurdering gælder kun, hvis du indfører bilen eller motorcyklen igennem os – går du til Skat i stedet, skal deres afgørelse følges.


Få en beregning af registreringsafgift på en bil og importer den selv – så nemt er det:

  • Send os en e-mail med oplysninger om den bil, du vil importere. Vi skal bruge 1. registreringsdato, km-stand og stelnummer. Send gerne et link til annoncen.
  • Indbetal kr. 500,- for den bindende vurdering på reg 3409 konto 0010976405
  • Vi beregner, hvad din registreringsafgift bliver, inden du importerer bilen og sender dig en bindende forhåndsvurdering
  • Efter køb af bilen anmoder du os om en faktura på registreringsafgiften, vort toldbehandlingsgebyr samt nummerplader. Indbetal beløbet eller få din bank til at garantere for betalingen, når bilen er registreret.
  • Kør til synshal i Danmark efter eget valg – enten hos os i Padborg eller én nærmere dit hjem.
  • I synshallen oprettes bilen i motorregistret, og vi lægger afgiften ind. Herefter kan bilen indregistreres, og nummerpladerne frigives af synshallen
  • I synshallen får du en midlertidig registreringsattest udleveret. Den endelige kommer senere fra SKAT
  • Bilen er nu din

 
Pris for komplet toldbehandling: kr. 1.995,-. Få en bindende forhåndsvurdering inden køb for kr. 500,- eller en uforpligtende for kr. 250,-. Indsættes på reg 3409 konto 0010976405


Lad os stå for bilafgift beregning af registreringsafgift mm. og skab tryghed hos dig selv

Med mere end 10 års erfaring i import af tyske biler og beregning af registreringsafgift på dem, kan vi hjælpe dig med alle usikkerhedsmomenterne, der er omkring hjemtagelse af brugt bil på egen hånd. Vi giver råd og vejledning om købet, importen, syn og indregistrering og beregning af registreringsafgiften.


Så kontakt os på telefon 36 98 05 20, og lad os stå for beregningen af registreringsafgiften på din tyske bil og kom hurtigt og smertefrit igennem processen.


AutoMentor yder også service og rådgivning til vores kunder, der selv vil importere bil, hvor vi står for kontakt med sælgeren i Tyskland og reservering af bilen mm., eller vi kan stå for det hele. Læs mere her på hjemmesiden. Besøg vores webshop for priser på de forskellige produkter

Kontakt Automentor Danmark ApS

Automentor Danmark ApS
Plantagevej 8a
6330 Padborg

 

Tlf: 36 98 05 20
E-mail: info@automentor.dk

 

CVR: 33884486

Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 10-17

Fredag kl. 10-16

 
 
Import af bil fra Tyskland