Flexleasing og bilfinansiering

Hos AutoMentor kan du få en attraktiv flexleasing på den bil, vi importerer for dig, eller vi giver dig et konkurrencedygtigt finansieringsforslag, hvis du ønsker at købe bilen med fuld afgift. Vi leaser og finansierer til markedets laveste rente og kan dermed give dig et særdeles attraktivt tilbud.

Flexleasing til private og erhverv

AutoMentor tilbyder en konkurrencedygtig flexleasing til både privat- og erhvervskunder. Flexleasing er en stor fordel ved dyrere biler, da du ikke skal betale hele afgiften på én gang men kun betaler for den periode, du leaser den. Og når leasingaftalen er udløbet, leverer du bilen retur til os – mere enkelt bliver privatleasing ikke. Erhvervsleasing er også en mulighed. Skal bilen køre som firmabil, beskattes du af anskaffelses- og ikke nyprisen, såfremt bilen er over 3 år. Da de store biler i Tyskland allerede har taget en god afskrivning efter 3 år, kommer du altså til at køre i den nye, lækre bil for en væsentligt lavere beskatning ved at vælge en treårig bil.

 

AutoMentor indestår for restværdien

AutoMentor tilstræber altid at levere biler på ordentlige vilkår for kunden. Vi har udelukkende bankdrevne leasingselskaber i ryggen, så vores kunder er sikret ordentlige forhold og lave renter. Restværdien er her et væsentligt punkt, som nogle leasingselskaber ikke nedskriver realistisk på for at lokke med en lav månedlig ydelse. Når du skal sælge bilen ved kontraktudløb, får du derfor et stort tab, og det kan være svært for de fleste at klare. Hos AutoMentor hæfter vi for restværdien og sætter den realistisk, så du ved, hvad leasingaftalen på din bil reelt kommer til at koste.

Send os et link på den bil, du har udset dig, eller beskriv for os hvilken bil, du ønsker, så finder vi en spændende model og sender dig et billigt leasingtilbud. Vi har altid mulighed for at skræddersy en flexleasing specielt efter dine behov.

 

Danmarks bedste bilfinansiering

Med Automentor er du sikret de bedste vilkår for finansiering af din nye, brugte bil. Vi har direkte adgang til de største bankdrevne finansieringsselskaber og kan derfor hurtigt ansøge give dig tilsagn på bilfinansieringen.

 

 

 

 

Vi hjælper dig gerne

Sæt gang af importen af din bil allerede i dag. Ring 36 98 05 20 eller send os en besked og vi vender tilbage i løbet af meget kort tid.