IMPORT AF BIL FRA TYSKLAND MED FASTPRIS OG GARANTI

Professionel bilimport fra Tyskland – Vi importerer for dig og leverer i København, Padborg eller Flensburg
Hent selv bilen i tyskland bil registreringsafgift

I Tyskland er der et enormt udvalg af flotte luksusbiler med meget mere udstyr, end tilsvarende biler er leveret med i Danmark. AutoMentor er en af de mest erfarne bilimportører af tyske biler og kan både levere dig bilen som mægler eller forhandler - Så er du samtidig sikret reklamationsret, km-garanti og kan få bilen dækket af en omfattende europagaranti i op til 3 år - Og husk; vi tager gerne din gamle bil i bytte.

Fortæl os hvilken type bil og ekstraudstyr du er interesseret i. Eller nyd selv at søge og finde den helt rigtige bil på www.mobile.de. Send os et link til annoncen, så sender vi et tilbud til dig:

  • Fast pris på importbilen inkl. registreringsafgift og alle omkostninger
  • Vi undersøger bilens historie - har den været skadet, og er de anbefalede serviceeftersyn overholdt.
  • Vi besigtiger bilen personligt i direkte kontakt med dig – Vi er dine professionelle øjne og din garant for, at bilen er i den lovede stand. Vi konstaterer, om bilen har været skadet, samt om der er forestående reparationer.
  • Vi forhandler med sælgeren og transporterer bilen til Danmark
  • Bilen gennemgår en professionel klargøring
  • Vi får bilen synet og indregistreret
  • Du henter din topklargjorte importbil fra Tyskland med danske plader i København, Padborg eller Flensburg – eller vi leverer til din gadedør
  • Fra København til Sønderborg lufthavn er der kun 35 min. i fly. Vi henter dig i lufthavnen eller på stationen, hvis du kommer med toget.
  • Vi udlægger for betalingen - Du betaler først ved levering.
registreringsafgift brugt bil mercedes import

 

Ekstra sikkerhed med 3 års garanti

Selv om bilforhandlere i Tyskland er underlagt de samme regler omkring reklamationsret som danske forhandlere, er det ikke altid problemfrit at få udbedret fejl og mangler, når du er i Danmark.

Kom ud over det problem med en udvidet garanti. Vi tilbyder dig op til 3 års garanti for en beskeden merpris. Med garantien kan du få repareret din bil på alle værksteder i hele Europa og dermed også i Danmark.

Hvem er Automentor?

Vil du vide mere om os? Så se vores profilfilm her.

Vi hjælper dig gerne

Sæt gang af importen af din bil allerede i dag. Ring 36 98 05 20 eller send os en besked og vi vender tilbage i løbet af meget kort tid.