Har jeg garanti, når jeg køber bil i Tyskland?

Loven om reklamationsret er en EU-lov, så uanset hvor du som forbruger bor og handler inden for EU, kan du gøre dit krav gældende over for sælger. Det er dog lettere sagt end gjort, da nogle forhandlere ganske enkelt ikke efterlever reglerne. Du kan derfor risikere, også med en stor forhandler, at de kræver bilen retur for at få udbedret en fejl eller mangel. Du kan også risikere, at de slet ikke svarer på dine henvendelser. Så selvom man har retten på sin side, kan det være en lang og udmattende proces at forsøge at få forhandleren til at indestå for sit ansvar.

En forhandler, der tilbyder en Europagaranti, er derfor naturligvis at foretrække. I det tilfælde kan du altid få din bil repareret på det nærmeste værksted indenfor EU's grænser. Også med garantier er der undtagelser for dækninger, så disse skal nærlæses. Den fulde sikkerhed får du ved at købe bilen af AutoMentor i stedet.

Vi kan gå ind og være din forhandler på nettet og giver dig som forhandler med danske kunder en sikkerhed og tryghed i import af bil, som ingen andre kan. Se i øvrigt vores anmeldelser på Trustpilot