IMPORT AF BIL FRA TYSKLAND

Vi importerer biler til forhandlere, leasingselskaber og private. Hurtigt og professionelt igennem mere end 15 år

Køb trygt bil i Tyskland – AutoMentor er din garanti for professionel bilimport. Hent din nye bil klargjort hos os i Padborg eller Flensburg - eller få den leveret til din gadedør.

 

Hent selv bilen i tyskland bil registreringsafgift

 

Få hjælp til bilimport fra Tyskland hos AutoMentor og nyd godt af det enorme udvalg af flotte luksusbiler med meget mere udstyr, end tilsvarende biler er leveret med i Danmark.

AutoMentor er en af de mest erfarne bilimportører af tyske biler og kan både levere dig bilen som mægler eller forhandler.

Med os som forhandler er du samtidigt sikret reklamationsret og km-garanti og kan få bilen dækket af en omfattende europagaranti i op til 3 år.

Vi tager gerne din gamle bil i bytte!

 

Hvilken bil vil du importere?

Nyd selv at søge og finde den helt rigtige bil på www.mobile.de. Bestil en vurdering af registreringsafgiften, så du ved, hvad bilen samlet kommer til at koste dig. Herefter får du:

  • Fast pris på importbilen inkl. registreringsafgift og alle omkostninger.
  • Vi udlægger for betalingen – du betaler først ved levering.
  • Vi undersøger bilens historie: har den været skadet? Er de anbefalede serviceeftersyn overholdt?
  • Vi besigtiger bilen personligt i direkte kontakt med dig – Vi er dine professionelle øjne og din garant for, at bilen er i den lovede stand. Vi konstaterer, om bilen har været skadet, samt om der er forestående reparationer.
  • Vi forhandler med sælgeren og transporterer bilen til Danmark – prisafslag går direkte til dig.
  • Bilen gennemgår en professionel klargøring, synes og indregistreres.
  • Du henter din topklargjorte importbil på danske plader i Padborg eller Flensburg – eller vi leverer til din gadedør.
  • Fra København til Sønderborg lufthavn er der kun 35 min. i fly – vi henter dig gerne i lufthavnen eller på togstationen.

Pris for importen: Fra 19.995,- inkl. moms, syn og nummerplader ab Padborg.

 

Eksperter i bilimport

AutoMentor har mere end 15 års erfaring med import af tyske biler og kan udover den fulde pakke som ovenfor også tilbyde hjælp med den eller de dele af importen, som du har brug for.

Vil du stå for importen selv, så hjælper vi gerne med en bindende forhåndsvurdering, således at du på forhånd kan få vished for registreringsafgiften for din drømmebil.

Udover Tyskland importerer vi også biler fra Holland og Belgien og hjælper med afgiftsberegning på biler fra alle lande. Det gælder, uanset om bilen, du ønsker at importere, er en Audi, BMW, Jaguar, Mercedes, Porsche, Volvo eller noget helt syvende.

 

Ekstra sikkerhed med 3 års garanti

Selv om bilforhandlere i Tyskland er underlagt de samme regler omkring reklamationsret som danske forhandlere, er det ikke altid problemfrit at få udbedret fejl og mangler, når du er i Danmark.

Kom ud over det problem med en udvidet garanti. Vi tilbyder dig op til 3 års garanti for en beskeden merpris. Med garantien kan du få repareret din bil på alle værksteder i hele Europa og dermed også i Danmark.

Kontakt os ved at ringe på telefon 36 98 05 20 eller sende os en e-mail til info@automentor.dk, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

 

Hvem er Automentor?

Vil du vide mere om os? Så se vores profilfilm her.

Vi hjælper dig gerne

Sæt gang af importen af din bil allerede i dag. Ring 36 98 05 20 eller send os en besked og vi vender tilbage i løbet af meget kort tid.