REGISTRERINGSAFGIFT PÅ BILER & MC

Vi er eksperter i registreringsafgift og kan få dit importerede køretøj på danske plader indenfor 24 timer — hos os får du en fast pris uden risiko for efterregninger

Registreringsafgift er AutoMentors ekspertise. Vi er en af de mest erfarne og dygtigste indenfor afgiftsberegning og bilimport fra Tyskland.

 

Registreringsafgift ved import

Registreringsafgift skal betales ved import af biler og motorcykler til Danmark. Registreringsafgiften er værdibaseret, og størrelsen af den endelige registreringsafgift afhænger således af handelsværdien for det pågældende køretøj, den dag det indregistreres.

Satserne for registreringsafgift er sænket gennem de sidste par år, og den højeste sats er nu 150%. Hos AutoMentor har vi mange års erfaring med beregning af registreringsafgift og kan derfor tilbyde dig en lynende hurtig og 100% fast pris på registreringsafgiften på din importbil eller motorcykel.

Med os som afgiftsanmelder er du sikret en hurtig og professionel fastsættelse af afgiften – Hos os kan du få du en 100% fast pris på afgiften, inden du importerer, ved at bestille en bindende vurdering.

 

Godkendt af SKAT

AutoMentor er godkendt af SKAT til at værdifastsætte køretøjer, og som registreret virksomhed ved SKAT er det os, der hæfter for afgiften på de køretøjer, vi angiver afgiften af.

Derfor er du 100% sikret imod ekstraopkrævninger på registreringsafgift, når du anvender os, og SKAT har sikkerhed for afgiften i den sikkerhedsstillelse, vi har stillet overfor dem (lovkrav).

Med vores afgiftsgaranti er du sikret tilbagebetaling af for højt angivet registreringsafgift, såfremt SKAT sætter handelsprisen lavere, end vi har gjort.

Siden vi startede med denne service i 2011, har vi afregnet et 3-cifret millionbeløb i registreringsafgifter til SKAT for flere tusinde biler. Lader du i stedet en uregistreret virksomhed stå for afgiftsbehandlingen, har hverken du eller SKAT sikkerhed for afgiftsbetalingen, og du kan risikere at blive opkrævet afgiften af SKAT, såfremt virksomheden ikke afregner til SKAT.

Vores systemer giver os overblik over det køretøj, du overvejer at importere. Vi kan ud fra stelnummeret se, hvilket udstyr bilen er leveret med fra fabrikken. Vi kan se hvilken farve, bilen er i, hvilken motor og hvilken gearkasse der ligger i. Dermed er grundlaget for afgiftsberegningen til stede, allerede når vi har stelnummeret. Kombineret med første registreringsdato og km-stand regner vi os frem til den aktuelle markedspris, der ligger til grund for afgiftsfastsættelsen.

Hos AutoMentor kan vi svare på hvad det koster at indregistrere alle importbiler og motorcykler (undtaget Harley Davidson) både fra Tyskland og andre lande.

Autocampere, veteranbiler (køretøjer over 35 år) og andre særlige køretøjer (f.eks. genopbyggede totalskadede køretøjer eller køretøjer med klausul) skal dog fastsættes af SKAT.

 

Vi hjælper med registreringsafgiften

Bestil en uforpligtende eller bindende vurdering – svar indenfor 24 timer på hverdage.

Hvis du blot ønsker at vide, hvad en given importbil eller motorcykel cirka vil koste, kan du bestille en uforpligtende vurdering hos os. Når det helt rigtige køretøj er udvalgt, giver den bindende vurdering dig den endelige pris på registreringsafgiften.

 

Uforpligtende vurdering

Vi beregner dig en cirkapris af registreringsafgiften.

Køb en uforpligtende vurdering her til kr. 250,-.

Kr. 250,00
Bindende vurdering

For en bindende vurdering skal vi bruge stelnummeret.

Efter køb af køretøjet beder du os om en faktura på registreringsafgiften, vores afgiftsbehandlingsgebyr og nummerplader. Indbetal beløbet eller få din bank til at garantere for betalingen.

Kør til en synshal i Danmark efter eget valg – enten hos os i Padborg eller én nærmere dit hjem.

I synshallen oprettes bilen i motorregistret, og vi lægger afgiften ind systemet. Herefter kan bilen indregistreres, og nummerpladerne udleveres i synshallen 

I synshallen får du en midlertidig registreringsattest udleveret. Den endelige kommer senere fra SKAT.

Kr. 500,00
Nedvejning varebil

Få nedvejet din varebil til under 2.000 kg og spar op til kr. 6.690,- i årlig vægt- og privatbenyttelsesafgift. Bestil en vurdering af afgiften, så du ved, hvad det kommer til at koste.

Om din bil teknisk lever op til kravene for nedvejning, får du afklaret i synshallen. Din varebil skal være indregistreret i Danmark mellem 2. juni 1998 og 24. april 2007.

Den komplette pris for nedvejningen er kr. 799,- inkl. moms. Du betaler kr. 149,- for selve vurderingen og herefter kr. 650,- i restbeløb, hvis bilen skal nedvejes. Selve synet skal du selv sørge for.

Såfremt der er ejerskifte på bilen i forbindelse med nedvejningen, koster det kr. 500,- i gebyr. 

Kr. 799,00
Fra gul til hvid

Overvejer du, om det kan svare sig at ombygge din varebil til personbil, kan vi give dig en fast pris på registreringsafgiften.

Køb en vurdering her til kr. 500,-.

Kr. 500,00

 

Brug for mere hjælp?

Hvis du allerede selv har fundet bilen i Tyskland og er i gang med forhandling med sælger, behøver du ikke at læse videre. Gå bare direkte til køb vurdering. Du er også velkommen til at kontakt os på telefon 36 98 05 20 eller e-mail info@automentor.dk for yderligere information.

 

Sprechen Sie Deutsch?

Hvis det er første gang, du kaster dig ud i bilimport (eller MC), og tysk ikke er din stærke side, så kan vi hjælpe dig trygt igennem processen. Vi hjælper dig i den udstrækning, du har behov for. Læs om de ydelser, der er indeholdt i vores ”Vi handler – Du henter”-service eller vores ”Professionel bilimport”-pakke – perfekt til dig der elsker tyske biler men ønsker bilen importeret professionelt og sikkert.

Importer selv bil & motorcykel

Vil du vide hvordan du importerer bil eller motorcykel fra Tyskland? Så se vores korte informationsvideo.