Importer bil selv – Kend afgiften på forhånd

Har du fundet det køretøj, du overvejer at importere, kan du hos os få fastsat registreringsafgiften allerede inden, du tager af sted.

Køb en uforpligtende forhåndsvurdering - klik her

Til dig der stadig leder efter den helt rigtige bil eller MC og gerne vil vide, hvor stor registreringsafgiften cirka vil være på den type bil, du leder efter.

Køb en bindende forhåndsvurdering - klik her

Få beregnet og fastsat registreringsafgiften for den udenlandske bil eller motorcykel, inden du skriver under på købsaftalen. Vi kan som en af de få i Danmark give dig en bindende forhåndsvurdering på køretøjet.

bmw import import bmw

At importere selv kan være en risikabel affære…

Har du ikke erfaring med bilimport og køb af bil i udlandet? Det kan være en risikabel affære selv at stå for import af bil eller MC, hvis man ikke kender reglerne, processerne og faldgruberne.

Du kan i stedet vælge at trække på vores mange års erfaring og benytte vores ”Vi handler – Du henter”-service, hvor vi står for den indledende kontakt og prisforhandling med sælger. Vi efterprøver de oplysninger om bilen, sælgeren giver os. Læs mere om ”Vi handler – Du henter”-service. Du kan også være på den helt sikre side og lade os besigtige og indkøbe bilen. Det er lidt dyrere end at gøre det selv men er samtidig mest sikkert, da du har fagfolk til at kontrollere, at bil og papirer er i orden - Og du betaler først, når bilen er i Danmark!

Hvis du fortsat har mod på det, kan du blive klædt bedre på med en håndfuld gode råd til import af biler fra Tyskland her.

Bestil en bilkyndig tekniker til at gennemgå bilen - klik her

Hvis du vil reducere risikoen for at komme hjem med en bil, der ikke er i orden, kan vi få en erfaren tekniker til at gennemgå bilen for dig, inden du kører ned og prøver den. Efter gennemgangen modtager du en rapport med omfattende billeddokumentation af det, teknikeren har fundet. Det kan spare dig for tid og penge til en forgæves tur til Tyskland.

Tegn en udvidet garanti, der gælder i op til 3 år

Med denne garanti er du sikret udbedring af alle fejl og mangler, der opstår i garantiperioden, uden at skulle kontakte den tyske sælger. Læs mere om den konkurrencedygtige garantiordning, vi tilbyder, under ”udvidet garanti”.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 98 05 20 eller e-mail info@automentor.dk. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

Hvem er Automentor?

Vil du vide mere om os? Så se vores profilfilm her.