BEREGNING AF REGISTRERINGSAFGIFT

Har du fundet det køretøj, du overvejer at importere, kan du hos os få beregnet registreringsafgiften allerede inden, du tager af sted.

Hos AutoMentor har vi mere end 15 års erfaring med beregning af registreringsafgift og import af biler fra Tyskland samt står klar til at hjælpe dig, i det omfang du har brug for.

Til dig der stadig leder efter den helt rigtige bil eller MC og gerne vil vide, hvor stor registreringsafgiften cirka vil være på den type bil, du leder efter, anbefaler vi en uforpligtende forhåndsvurdering.

Brug den uforpligtende vurdering til at kende prislejet for afgiften, indtil du har fundet den helt rigtige bil eller MC.

Køb en uforpligtende forhåndsvurdering - klik her

 

Vil du i stedet kende den endelige afgift inden køb af bil eller motorcykel, tilbyder vi at foretage en bindende beregning af registreringsafgiften, inden du skriver under på købsaftalen. Vi kan som en af de få i Danmark give dig en bindende forhåndsvurdering på køretøjet, som gælder i 30 dage.

Køb en bindende forhåndsvurdering - klik her

 

Når du har fundet den rigtige bil og kender afgiften hjælper vi dig gerne videre med importen af bilen.

Hvis du vil reducere risikoen for at komme hjem med en bil, der ikke er i orden, kan vi få en erfaren tekniker til at gennemgå bilen for dig, inden du kører ned og prøver den. Efter gennemgangen modtager du en rapport med omfattende billeddokumentation af det, teknikeren har fundet. Det kan spare dig for tid og penge til en forgæves tur til Tyskland.

Bestil en bilkyndig tekniker til at gennemgå bilen - klik her

 

Har du ikke erfaring med bilimport og køb af bil i udlandet? Det kan være en risikabel affære selv at importere, hvis man ikke kender reglerne, processerne og faldgruberne.

Du kan i stedet bruge vores mange års erfaring og benytte ”Vi handler – Du henter”-servicen, hvor vi står for den indledende kontakt og prisforhandling med sælger. Vi efterprøver de oplysninger om bilen, sælgeren giver os, og kontrollerer om service er overholdt på de værksteder, der har stemplet i servicebogen. Vi koordinerer dit besøg med forhandleren og gennemgår slutsedlen, så den er korrekt, inden du skriver under.

Bestil “Vi handler – Du henter”-service - klik her

 

Har du fortsat mod på at gøre det hele selv, kan du blive klædt bedre på med en håndfuld gode råd til import af biler fra Tyskland her.

Hvis du importerer selv, kan det være praktisk ikke at skulle tilbage til Tyskland, i tilfælde af fejl eller mangler.

Med udvidet garanti er du sikret udbedring af evt. fejl og mangler, der opstår i garantiperioden, uden at skulle kontakte den tyske sælger.

Tegn en udvidet garanti, der gælder i op til 3 år - klik her

 

Har du spørgsmål eller andet til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 98 05 20 eller e-mail info@automentor.dk. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hvem er Automentor?

Vil du vide mere om os? Så se vores profilfilm her.