AutoMentor er synonymt med tryghed og seriøsitet

At købe bil i Tyskland er ikke helt som at handle i Danmark, og det er godt at vide, hvilke bilforhandlere man helst skal undgå. Når vi bistår dig med import af din brugte, tyske drømmebil, er du i trygge hænder.
import audi registreringsafgift biler

AutoMentor…

  • Er en yderst seriøs samarbejdspartner - Vi leverer kun biler, vi kan stå inde for og inspicerer hellere én bil for meget for dig end én for lidt!

  • Gør importen af din næste bil gennemskuelig og tryg. Få ro i sindet med en bindende forhåndsvurdering af registreringsafgiften, så du ved, hvad bilen ender med at koste, inden du køber den ind. Hvis du ønsker det, tager vi os af kontakten til sælger og indhenter data på bilen, indleder prisforhandlingen og reserverer bilen til dig.

  • Er en solid virksomhed, der er registreret anmelder af importbiler ved SKAT.

  • Har mere end 15 års erfaring med at handle med tyske bilforhandlere og private sælgere og kender den tyske mentalitet og kutymer i forbindelse med bilhandler.

Tyskland er et Mekka for bilentusiaster

Sammen med os kan du trygt vælge fra det utroligt store udvalg af velholdte, tyske luksusbiler fyldt med lækkert udstyr – og du kan endda få op til tre års garanti med i købet. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige bil til hver enkelt kunde.

tyske luksusbiler indregistrering importerede biler

Fakta om AutoMentor

AutoMentor Danmark A/S ejes af Niels Jakobsen, der har beskæftiget sig professionelt med biler siden 1989. Niels begyndte at importere biler til Danmark i 2000, og i 2004 blev firmaet i Flensborg startet op. Navnet AutoMentor blev registreret i 2006.

I Danmark har firmaet til huse hos "Last og bilsyn" i Padborg, hvorfra vi servicerer kunder over hele landet med omgående afgiftsbehandling og indregistrering af deres importerede biler. I Tyskland holder datterselskabet AutoMentor Deutschland GmbH til i centrum af det gamle Flensborg. Herfra foregår den praktiske del med indkøb og hjemtagelse af biler over hele Tyskland.

 

Kontakt os på telefon 36 98 05 20 eller e-mail info@automentor.dk, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Hvem er Automentor?

Vil du vide mere om os? Så se vores profilfilm her.