Straksoverførsel Tyskland

Lynhurtig betaling i Tyskland af din importbil

Du har kørt 8 timer og er blevet enig med forhandleren i Stuttgart om bilen, som nu bare skal betales. Du ringer hjem til banken i Danmark og beder dem overføre ekspres. Det tager normalt 3- 4 timer, men du har ringet efter kl. 14:00, så pengene kommer først dagen efter, og du må tage en overnatning. Er det fredag, må du vente helt til mandag, før sælgeren kan se din betaling og udlevere dig bilen.

Har du én gang prøvet at vente på en overførsel af penge fra Danmark til Tyskland, vil du værdsætte AutoMentors betalingsservice for danske kunder. Vi tilbyder straksoverførsel fra vores tyske til sælgers tyske konto, så du undgår opslidende ventetid og kan betale i det øjeblik, du er blevet enig med sælger.

Man kan selvfølgelig føre pengene over et par dage i forvejen, men det er absolut ikke tilrådeligt, da du ikke har set bilen endnu og ikke har sikkerhed for, om der er gæld i. For et lille gebyr sidder AutoMentor klar til at overføre straks på dine vegne, når du har sikret dig, at bilen og registreringsattest er der.

Fordelene er klare:

  • Du undgår risikoen ved at medbringe store kontantbeløb
  • Du sparer kurstabet, som du har ved at købe EURO i Danmark
  • Du undgår unødig ventetid og kommer hurtigt hjemad i din nye bil
  • Du behøver ikke overføre forud, da du kan vente med at betale, til du har både bil og papirer.

 

Hent formularen på vores hjemmeside, udfyld med dine og sælgers oplysninger og send den herefter ind på vores e-mail: info@automentor.dk

 

Udfyld nedenstående formular:

Formular

Vi hjælper dig gerne

Sæt gang af importen af din bil allerede i dag. Ring 36 98 05 20 eller send os en besked og vi vender tilbage i løbet af meget kort tid.