Flexleasing og finansiering

Hos AutoMentor kan du få en attraktiv flexleasing på den bil, vi importerer for dig, eller vi giver dig et konkurrencedygtigt finansieringsforslag, hvis du ønsker at købe bilen med fuld afgift. Vi tager også gerne din gamle bil i bytte, uanset om du leaser aller køber.

Flexleasing af personbiler til private og erhverv

AutoMentor tilbyder en konkurrencedygtig flexleasing til både privat- og erhvervskunder. På biler med en dansk markedsværdi på kr. 400.000,- og opad er det oftest en fordel at lease, særligt hvis du påregner at beholde bilen i højst 3 år. Flexleasing er en fordel i forhold til køb, da man kun betaler afgift for den periode, den leases. Og når leasingaftalen er udløbet, kan du levere bilen retur til os – mere enkelt bliver leasing ikke. Bruger du bilen som firmabil, beskattes du af anskaffelses- og ikke nyprisen, såfremt bilen er over 3 år. Da de store biler i Tyskland allerede har taget en god afskrivning efter 3 år, kommer du altså til at køre i din nye, lækre bil for en væsentligt lavere beskatning ved at vælge en treårig bil.

 

Hvilke biler kan du lease gennem os?

Du kan få tilbud på en bil, som står hos en autoriseret eller større forhandler i Tyskland. Prismæssigt er det en fordel for dig, at momsen kan fratrækkes, så kig efter ”MwSt ausweisbar”. Ældre specialbiler har som regel ikke moms, der kan fratrækkes, men de kan selvfølgelig leases alligevel.

Når vi har fundet den helt rigtige bil, besigtiger vi bilen personligt og får den hjem så hurtigt som muligt, synet og klargjort. Leveringstiden er typisk på en uge.

 

Garanti på leasingbilen

Er bilen under 10 år og har kørt mindre end 130.000 km, kan du også få en garantiordning med hos os med dækning i hele Europa. Vores garanti tilbydes også til Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche og andre specialbiler, så hos os kan du komme ud at køre i drømmebilen på sikre vilkår.

 

AutoMentor kan indestå for restværdien

Den billigste og mest enkle form for leasing er den finansielle, hvor du selv indestår for restværdien. Ønsker du, at vi skal indestå for restværdien, gør vi gerne det.

Send os et link på den bil, du har udset dig, eller beskriv for os hvilken bil, du ønsker, så kontakter vi dig med et spændende leasingtilbud. Vi har altid mulighed for at skræddersy en leasingaftale specielt efter dine behov.

 

Bilfinansiering

AutoMentor har direkte adgang til de største bankdrevne finansieringsselskaber og kan derfor hurtigt ansøge og give dig tilsagn på bilfinansieringen.

 

Kontakt Niels Jakobsen på telefon 36 98 05 20 eller send ham en e-mail på info@automentor.dk, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

 

 

Vi hjælper dig gerne

Sæt gang af importen af din bil allerede i dag. Ring 36 98 05 20 eller send os en besked og vi vender tilbage i løbet af meget kort tid.