Flexleasing og finansiering

Hos AutoMentor kan du få en attraktiv flexleasing på den bil, vi importerer for dig, eller vi giver dig et konkurrencedygtigt finansieringsforslag, hvis du ønsker at købe bilen med fuld afgift. Vi leaser og finansierer til markedets laveste rente og kan dermed give dig et særdeles attraktivt tilbud.

Flexleasing af specialbiler til erhvervskunder

På de mere eksklusive biler tilbyder AutoMentor en konkurrencedygtig flexleasing til vores erhvervskunder. Flexleasing er en stor fordel ved dyrere biler, da man kun betaler afgift for den periode, den leases. Og når leasingaftalen er udløbet, kan du levere bilen retur til os – mere enkelt bliver leasing ikke. Du beskattes af anskaffelses- og ikke nyprisen, såfremt bilen er over 3 år. Da de store biler i Tyskland allerede har taget en god afskrivning efter 3 år, kommer du altså til at køre i din nye, lækre bil for en væsentligt lavere beskatning ved at vælge en treårig bil.

 

Hvilke biler kan du lease gennem os?

AutoMentor er specialiseret i at importere de mest velholdte specialbiler med masser af ekstraudstyr og aller vigtigst en verificeret historie. Er bilen under 10 år og har kørt mindre end 130.000 km, kan du få et tilbud på leasing hos os. Typisk svarer leasing sig bedst med biler til en markedsværdi over kr. 400.000,-. Efter ønske leverer vi bilen med markedets mest omfattende garantiordning med dækning i hele Europa. Vores garanti tilbydes også til Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche og andre specialbiler, så hos os kan du komme ud at køre drømmebilen på sikre vilkår.

 

AutoMentor kan indestå for restværdien

AutoMentor tilstræber altid at levere biler på ordentlige vilkår for kunden. Vi har udelukkende bankdrevne leasingselskaber i ryggen, så vores kunder er sikret ordentlige forhold og lave renter. Restværdien er her et væsentligt punkt, som nogle leasingselskaber ikke nedskriver realistisk på for at lokke med en lav månedlig ydelse. Når bilen skal sælges ved kontraktudløb, realiseres det store tab, og først der ved du, hvad bilen reelt har kostet. Hos AutoMentor tilbyder vi at hæfte for restværdien og sætter den realistisk, så du ved, hvad leasingaftalen på din bil reelt kommer til at koste.

Send os et link på den bil, du har udset dig, eller beskriv for os hvilken bil, du ønsker, så kontakter vi dig med et spændende leasingtilbud. Vi har altid mulighed for at skræddersy en leasingaftale specielt efter dine behov.

 

Danmarks bedste bilfinansiering

Med Automentor er du sikret de bedste vilkår for finansiering af din nye, brugte bil. Vi har direkte adgang til de største bankdrevne finansieringsselskaber og kan derfor hurtigt ansøge give dig tilsagn på bilfinansieringen.

 

Kontakt os ved at ringe på telefon 36 98 05 20 eller sende os en e-mail til info@automentor.dk, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Vi hjælper dig gerne

Sæt gang af importen af din bil allerede i dag. Ring 36 98 05 20 eller send os en besked og vi vender tilbage i løbet af meget kort tid.